Loading
Reins Kloster
  • Reins Kloster Øl
    • ANDY VØRTHOL – NEIPA
    • CHOCOLATE FISTICUFFS MILK STOUT
    • GONE WITH THE LIME
    • HOLD BRILLAN – SESSION IPA
    • HOLD ME GINGERLY – INGEFÆR ALE
    • HOLD ME MORE GINGERLY – VINMONOPOLET
    • IMPERIAL LAKRIS MELKSHAKE STOUT
    • LAKRIS MELKSHAKE STOUT
    • MEXIKAKE CHILI CAKE FACE PORTER
    • MR. GRAPEFRUKTICUS WHEAT
    • PINADE – PALE ALE
    • SHUCKING HELL OYSTER STOUT – ALECHEMY COLLAB
    • MANGO SOUR CRUSH
    • SPACE SHUTTLE COWBOY – DIPA
    • SISTE VIKING – VINMONOPOLET
    • JAKOB PINADE MED LITJFOTEN – VINMONOPOLET
    • ZERO GRAVITY: BRUT IPA – HOGNA COLLABORATION
    • SISTE VIKING – ØKOLOGISK PILSNER
    • BESTEMORS BADASS SOLBÆR STOUT – VINMONOPOLET
    • ELECTRIC SPARK KAFFE STOUT
  • Reins Kloster Iskrem
    • Is Smaker
    • Iskrem Utsalgssteder Map
  • Reins Kloster Aquavit
  • Gården
  • Historie
  • Brewer’s Blog
  • Ølutsalg- Leira
  • Julebutikk
  • Store
  • xmas
  • Menu

Ingredienser: Melk*, solbær 29%, rårørsukker*, fløte*, skummetmelkpulver*,
sitronsaft*, salt. * Økologisk råvarer. Næringsinnhold Pr 100g:
Energi: 713kJ (170kcal).
Fett: 7.4g, hvorav mettede fettsyrer 4.7g.
Karbohydrat: 21.9g, hvorav sukkerarter 21.9g.
Protein: 3.1g. Salt: 0.1g.
Oppbevaringstemperatur: -18 eller kaldere.

Det Norske Måltid 2017

Vinneren

Juryen uttaler:
Vinnerproduktet kommer i en delikat forpakning, med tydelig designprofil. Årets vinner er håndverksbasert og av høy kvalitet, både på farge, konsistens og smak. Produsenten er kvalitetsbevisst i alle ledd. Basert på svært godt håndverk, skiller den seg fra masseprodusert is. Konsistensen er kremet og glatt og har hele biter av bær, noe som gir konsentrert og deilig smak. Vinnerproduktet er basert på økologisk produksjon og lokale ingredienser.

10/07/2018/by brewmaster

SOLBÆR – ISKREM

10/07/2018/by brewmaster

LAKRIS – ISKREM

10/07/2018/by brewmaster

BRINGEBÆRSORBET – SORBET

10/07/2018/by brewmaster

JORDBÆR – ISKREM

10/07/2018/by brewmaster

KAFFE – ISKREM

10/07/2018/by brewmaster

KARAMELL – ISKREM

10/07/2018/by brewmaster

KONJAKK – ISKREM

10/07/2018/by brewmaster

VANILJE – ISKREM

10/07/2018/by brewmaster

SJOKOLADE – ISKREM

Reins Kloster A/S

195 Klosterveien
Rissa, 7100
Norge


Hans H. Horneman

    hans@reinskloster.no

+47 913 61 730

Brewer: Mike Malott

mikemalott@reinskloster.no

Alle rettigheter © 2021 Reins Kloster A/S

  • Electric Spark Kaffe Stout23/06/2020 - 11:37 am
  • E-Z P-Z LEMON SQUEEZY SOUR – VINMONOPOLET20/04/2020 - 3:54 pm
  • BESTEMORS BADASS SOLBÆR STOUT – VINMONOPOLET20/04/2020 - 3:45 pm
  • HOLD ME MORE GINGERLY20/04/2020 - 3:21 pm
  • SOUR LAKRIS CANDY KISS – 4.7% KETTLE SOUR14/06/2019 - 1:33 pm
  • SISTE VIKING – 4.7% PILS14/06/2019 - 1:23 pm
  • HOLD BRILLAN – 8% DOBBEL IPA – VINMONOPOLET14/06/2019 - 1:01 pm
  • ZERO GRAVITY: BRUT IPA – 4.7% – HOGNA COLLAB14/06/2019 - 10:40 am
  • JAKOB PINADE MED LITJFOTEN – 6.1% PALE ALE – VINMONOPOLET14/06/2019 - 9:57 am
  • SISTE VIKING – 6.9% EXPORT LAGER – VINMONOPOLET14/06/2019 - 9:39 am
  • IMPERIAL MEXIKAKE – 8.2% CHILI COFFEE CHOCOLATE STOUT – VINMONOPOLET14/06/2019 - 9:23 am
  • SOUR LAKRIS CANDY KISS – 6.2% KETTLE SOUR – VINMONOPOLET14/06/2019 - 8:43 am
  • SPACE SHUTTLE COWBOY – 8.5% DOBBEL IPA – FESTIVALS15/08/2018 - 12:39 pm
  • MANGO SOUR CRUSH – 4.7% KETTLE SOUR2/07/2018 - 12:33 pm
  • SHUCKING HELL – OYSTER STOUT- ALECHEMY COLLAB29/06/2018 - 10:39 am
  • Facebook
  • Instagram
LAKRIS – ISKREM Disco Sucks Pale Ale
Scroll to top