Loading
Reins Kloster
  • Reins Kloster Aquavit
  • Gården
  • Historie
  • Info guiding
  • Menu

Gården

I dag er Hans H. Horneman eier og driver Reins Kloster. Hovedproduksjonen er økologisk melk med en kvote på 360 000 liter. Gården består i tillegg av rundt 600 mål dyrket jord og en god del skog og utmark. Det nye fjøset som ble bygget i 2002 er et såkaldt kaldtfjøs d.v.s at det ikke er isolert. Innredningen er stort sett av tre som ble laget av en gårdbruker i Rissa, Knut Byberg. Melkeroboten var den første på Fosen. På den tiden var det ikke mange i drift i Norge. Idag er Rissa en av de kommunene som har flest melkroboter. Nåværende eier opplever økologisk drift som viktig og mener at driftsformen har en merverdi i seg selv. Dette i tillegg til å dyrke mat.

Deler av området rundt Reins Kloster er tilgjengelig for publikum. Opplevelsen inkluderer Rissa Bygdemuseum, Meieribygningen, Alleburet, Haugestua, Nonneklosteret og parken som ble renovert på 1990-tallet. Rein Kirke ligger like ved gården hvor det også er parkering for besøkende.

Reins Kloster A/S

195 Klosterveien
Rissa, 7100
Norge


Hans H. Horneman

hans@reinskloster.no +47 913 61 730

Alle rettigheter © 2023 Reins Kloster A/S

  • SOLBÆR – ISKREM10/07/2018 - 11:29 am
  • LAKRIS – ISKREM10/07/2018 - 11:26 am
  • BRINGEBÆRSORBET – SORBET10/07/2018 - 11:23 am
  • JORDBÆR – ISKREM10/07/2018 - 11:13 am
  • KROKAN – ISKREM10/07/2018 - 11:09 am
  • KARAMELL – ISKREM10/07/2018 - 11:05 am
  • KONJAKK – ISKREM10/07/2018 - 11:01 am
  • VANILJE – ISKREM10/07/2018 - 10:44 am
  • SJOKOLADE – ISKREM10/07/2018 - 10:26 am
  • Facebook
  • Instagram
Scroll to top